Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Átiratkozás kéttannyelvűbe (?...

Átiratkozás kéttannyelvűbe (? ) (többi lent)

Figyelt kérdés

A jelenlegi iskolámban heti négy angolunk van, de szinte csak nyelvtant tanulunk és nem beszélünk nagyon, meg elég sokan vagyunk egy csoportban, ezért elég kevés figyelem jut egy emberre, nekem pedig fontos az angol és imádom is. Szeretnék átiratkozni vagy kéttannyelvű gimnáziumba, vagy humán tagozatosba, ahol van lehetőség emelt óraszámú angolra. Tudnátok ilyeneket mondani? (lehetőleg Budapesten) És szerintetek érdemes lenne? Hogy folyik le az átvétel menete? Átvennének ilyen indokkal? Szinte kitűnő vagyok. És akkor négyosztályosba lehetne csak? Csak jövő évtől lenne érdemes, vagy már idén is? (Most kilencedikes vagyok és nyolcosztályos gimnáziumba járok)

Előre is köszi a válaszokat :)

2017. márc. 20. 16:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!