Hogy van most tovább? Bővebben lent.
Nos, most tudtam meg, hogy a matekom nem sikerült(10-20pont között van), ezért szóbelire kell mennem...
Matektanárhoz érdemes lenne járnom? Ezt azért kérdezem, mert mégis 117 tételem van összesen mindet egybe véve és azért elég sok időt venne el a matek tanulás is.
Nagyon stresszes lesz ez a hónapom, hisz izgulhatok, hogy mindent maximálisan teljesítsek, és jobb jegyet kapjak mondjuk irodalomból.
117 tétel?
Én úgy tudom, hogy a tételeket a szóbelizők számának kétszeresével adják meg.
Vagyis ha 6-an szóbeliztek akkor 12 tétel lesz a max. stb.
De 10-nél nem lehet kevesebb.
Matektanár nem tudom, ahogy gondolod.
egyébként 1 ember ment át matekból.. 18-ból. 5-en szóbelizni sem mehetnek.. volt aki elbőgte magát.. valahogy megértem :S
18-6=12 ember vagyis 24 tétel lesz... NAGYSZERŰ!
Én úgy tudom, hogy ez az x*2+2 felállás csak a nyelvi tételeknél érvényes. Tehát töri, matek, magyar stb.-nél ált. 20 tétel. Bár pl magyarból meg van adva, hogy melyik témakörből mennyi tételnek kell lennie, és ez általában nem jön ki pont húszra, csak pár db-bal többre.
Egyébként sok sikert a matekhoz!!! Én vittem volna pontszámként, de elrontottam. :S A négyesem szerintem meglesz, de azért az csak nem 90%, ami legalább kellett volna.
tök jó annak akinek normális matek tanára volt és van érzéke hozzá :(
ha hiszitek, ha nem, én szeretem a matekot, tök jó logikázni benne, de valahogy mégis csak a kettes szintet tudom így is hozni... talán egyáltalán semmi érzékem sincs hozzá
Köszi szépen :) azt mondta a tanár, akik szóbeliztek nála eddig mindenki átment! Nem lehetek olyan szerencsétlen, hogy nekem nem sikerül :D
Tök jó,hogy ti már tudjátok az eredményeket,én még izgulok,hogy meg van-e.Nálunk még anno azt mondták,hogy a matek szóbelin megpróbálnak mindenkit átrugdalni,nem az az érdekük,hogy megbuktassanak.Nekünk is tök köcs ög volt a matektanárunk,nagyon utáltuk,sőt még a tanárok is utálják,de állítólag szóbelinél nagyon kedves.
Amúgy 10 pont kell ahhoz,hogy mehessen valaki szóbelizni?
aha 10 pont kell, vagyis 10% :)
kíváncsi volt a matektanár, azért javította ki ilyen gyorsan. Ráment az egész hétvégéje...
Nekem meg rámegy egy egész hónapom a javításra :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!