Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek tovább, amivel...

Hova menjek tovább, amivel akár külföldön is elhelyezkedhetek?

Figyelt kérdés
Érdekel a biológia, de kémiából nem vagyok jó. Az angol nyelv is érdekel középfokú nyelvvizsgám van belőle. Nem vagyok túlságosan reál beállítottságú. Orvosira nem szeretnék menni, mert az nagyon húzós és nem bírnám. Tudnátok nekem segíteni? Nincs semmi ötletem :(
2011. nov. 8. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
egészségügyi szakmákkal lehet elhelyezkedni mivel mindenhol hiány van ezekből. ha az orvosit nem birnád próbálkozhatsz gyógyszerészetin, mentős is lehetsz vagy ápoló!!
2011. nov. 8. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: ha az orvosit nem bírja, akkor a gyógyszerészetin? Még nehezebb, mint az általános orvos, hogy megsúgjam. Sőt a kérdező említette, hogy kémiából nem túl jó. Ott az egész csak kémia szinte. Szerinted a gyógyszereket hogyan állítják elő, ha nem kémiai úton? :O Menj diplomás ápolónak akkor vagy, mint az előttem szóló is mondta, mentőtisztnek. :)
2012. jún. 4. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok: vagy, ha a biológia érdekel (nem tudom, pontosan melyik részére célzol) mehetsz agrármérnöknek (állattenyésztő vagy növénytermesztő agr. mérnök. Biológia szakra is mehetsz valamelyik egyetem természettudományi karán. Vagy környezetmérnök. Lehetőségek tárháza...
2012. jún. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!