Kesobb milyen iranyba lehet elhelyezkedni ha ertekesitesi menedzserkent tanulok?
Értelem szerűen értékesítés területen. Kereskedem, értékesítés. Ilyen mindenhova kell, és az értékesítők keresnek a legjobban egyébként a jutalék miatt. Nálunk a falu polgármester is értékesítő egyébként alapból, fel sem veszi a havi fizuját, mert felesleges.
Minden megéri, csak szívvel lélekkel csináld. Jó dumálóka, és legalább 1 emelt nyelv kell hozzá.
Egyetem is szinte mindegy, te vagy a lényeg. Ismerek olyat aki névtelen egyetemen lett gépészmérnök, mégis nagy szaki, ez a hobbija is. De ismerek corvinus-os jogászt, aki magolni tud csak, de egyébként tényleg buta.
Ha magadénak érzed, akkor nagyon jó lehet. Számtalan értékesítőt keresnek!
Igazából nem tudok olyanról, hogy értékesítési menedzser BsC képzés. De neked azért illene egyetemen egy alapképzést megcsinálni. Ez a szakirány Kereskedelem és marketing, esetleg Gazdálkodás menedzsment lehet SZERINTEM.
Onnan vannak magasabb képzések, Sales irányba, tehát értékesítés felé. Oda kell mindenképp az angol, ezerrel, amilyen szinten csak lehet.
A magyar nem tudom mennyire kell, igazából a felvételi pontszámok ha megvannak, akkor nyert ügyed van. De kell egy felsőfokú végzettség, legalább egy BsC hogy komolyan vegyenek. Vagy valahol találsz valami kereskedelmi FSZ-el melót, évek munkája, és utána már lehet villantani papaír nélkül is.
De nagyon sokszor azt a fránya papírt kérik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!