Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Programtervező informatikus...

Programtervező informatikus szak milyen? Hol/minek tudok elhelyezkedni vele? Ehhez hasonló szakmák?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most vagyok 8.-os... Gimibe jelentkeztem és nem szeretnék csak egy sima rendszergazda lenni hanem programozó informatikus...

Idáig 5-ös vagyok matekból,infóból is. Szeretnék elkezdeni már most alap szinten programozni tudtok ajánlani ehhez programot/videó/oldalt?

Ja és mennyire nehéz elvégezni ezt a szakot? Hol tudok vele majd elhelyezkedni? Kb. mennyi a fizetés? Tapasztalat? (Bocsi hogy sokat kérdeztem).

Válaszaitokat köszönöm előre is!

2017. febr. 20. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem könnyű szak, de a szint megugorható. Rengeteg a munkalehetőség és baromi sok a fizetés, mire te odaérsz, lesz az kb félmillió is kezdőként. Sok matekot tanulj és tanulj otthon C++ programozási nyelvet, az nagyon jó alap lesz az egyetemnek.
2017. febr. 21. 20:35
 2/2 jonas125 válasza:

Sziasztok tudom, hogy nem telejsen ide tartozik, de megkérdezem. Szte programtervező informatikusnak kell e valamilyen pályalkalmassági és/vagy egészségügyi követelményeknek megfelelni a felvételinél, vagy akár év közben?

Orvosi igazolás, vérvétel, tüdőszűrő ilyesmire gondolok, hogy minél előbb eltudjam intézni a dokumentumokat. Ha kell, akkor év közben elég vagy már a felvételin kérnek ilyeneket?

2017. márc. 28. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!