Programtervező informatikus szak milyen? Hol/minek tudok elhelyezkedni vele? Ehhez hasonló szakmák?
Sziasztok! Most vagyok 8.-os... Gimibe jelentkeztem és nem szeretnék csak egy sima rendszergazda lenni hanem programozó informatikus...
Idáig 5-ös vagyok matekból,infóból is. Szeretnék elkezdeni már most alap szinten programozni tudtok ajánlani ehhez programot/videó/oldalt?
Ja és mennyire nehéz elvégezni ezt a szakot? Hol tudok vele majd elhelyezkedni? Kb. mennyi a fizetés? Tapasztalat? (Bocsi hogy sokat kérdeztem).
Válaszaitokat köszönöm előre is!
Sziasztok tudom, hogy nem telejsen ide tartozik, de megkérdezem. Szte programtervező informatikusnak kell e valamilyen pályalkalmassági és/vagy egészségügyi követelményeknek megfelelni a felvételinél, vagy akár év közben?
Orvosi igazolás, vérvétel, tüdőszűrő ilyesmire gondolok, hogy minél előbb eltudjam intézni a dokumentumokat. Ha kell, akkor év közben elég vagy már a felvételin kérnek ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!