Szerintetek meghúznak?

Figyelt kérdés
matekból három 1-esem van..fizikából is. A többiből 2-es, 3-as vagyok. Szerintetek mi lesz velem? Tudom ha tovább így folytatom biztos meghúznak :( Szerintetek ha megváltoztatom a hozzáállásomat a tanuláshoz akkor lenne esélyem középsuliba menni? 7.-ikes vagyok, de már nagyon félek hogy mi lesz velem.
2010. máj. 9. 12:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki válaszoljon a kérdésemre nagyon sürgős!!!!
2010. máj. 9. 13:06
 2/9 anonim válasza:
Sajnos, azt kell mondanom, hogy jó esélyed van a bukásra mindkét tárgyból. Ha csak azt nézem, hogy alig négy hét van vissza az iskolából, kevés az idő a javításra. Esetleg ha az első félévben jobb voltál a két tárgyból, még azt figyelembe vehetik. Én a helyedben beszélnék a tanárral, hogy lássa az igyekezetet és hátha többször feleltetne, esélyt adva a javításra. Szorítok neked.
2010. máj. 9. 14:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megyek és tanulok. A gépezés csak ront a helyzeten. Szerintem fizikából írhatok egy dolgozatot, szerintem van esély rá. Matekból pedig egy nagy tz lesz, nem tudom hogy kis dolgozat lesz-e. Még egyszer köszi hogy szorítasz nekem!!
2010. máj. 9. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Beszélj a tanároddal:mondd meg neki, hogy valóban elszúrtad ezt a félévet, de van-e még lehetőséged, hogy javíthass. Ha ad, akkor semmi nincs veszve, de nagyon kell tanulnod!! És becsüld meg, hogy ilyen a tanárod hozzáállása!!!

(azért jó lenne tudni, hogy első félévben, milyenek voltak a jegyeid...)

2010. máj. 9. 15:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben. Beszélek vele, megpróbálok mindent beleadni. (Elég volt a lustákodásból, és az akaratlan erőből.)

De én úgy tudom h az előző évet nem számítják bele, mivel azt már lezárták. Egyébként a félévkor nem álltam bukásra. És pont most mikor már itt az évzáró.

2010. máj. 9. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző voltam: a bizonyítványt az egész tanévre adják! A félévi csak egy értesítő.

Ettől függetlenül, ha a 2. félévben nem dolgoztál, megbuktathat. A félévi munkád ugyanis nem értékelhető. Ezért beszélj vele, lássa, hogy tényleg megbántad.

De számolj vele, hogy a 2 félév teljes anyagát kérheti, hiszen abból nem tanultál semmit.

2010. máj. 9. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Magadat buktatod meg ezekből a tantárgyakból,ha nem készülsz és nem kéred a tanárokat,hogy felelhess,vagy valami!Fontos,hogy kérj egy utolsó esélyt a javításra,mindkét tantárgyból!Szurkolok neked!Hidd el sikerülni fog!De a jövő évet ne lustizd el,mert akkor már nem fognak sz_rozni senkivel...
2010. máj. 9. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Rendben jövőre nem fogom elhanyagolni a tanulást. Ma kaptam egy 3-ast fizikából:). De holnap is írunk fizikából. Úgyhogy valahogy csak kitudom javítani, úgy örülök ennek a 3-asnak. Márcsak matekból kell javítanom. Jó volna ha az is lenne egy 4-es. Mégegszer köszönöm hogy biztattok a tanulásra!!;) Ez sokat számít nekem.
2010. máj. 10. 13:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Sokat számít az akaraterő.
2010. máj. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!