Pénzügy és számvitel bővebben?
Több kérdésem volna!
1.Ha ilyen szakra jelentkezem és elvégzem milyen végzettségem lehet?Azt tudom hogy mérlegképes könyvelő + könyvvizsgáló!És melyiket érdemesebb inkább tanulni?
2.ezeket az iskolákat néztem ki:BGF,DE,SZTE, ezek közül hogy állítanád fel a sorrendet?
Ne haragudj, hogy a kérdésre konkrét választ nemtudok adni!
DE, én a BGF -re jelentkezem jövőre, pénzügy - számvitel szakra. Nagyon jókat hallottam suliról.
Azt, hogy melyiket érdemesebb kitanulni, azon ráérsz még gondolkodni, mert olvastam, hogy a BGF-en úgy van, hogy 4aktív félév után "kell" választanod! Tehát lenne még 2éved gondolkodni, addig úgy is tájékozódsz ott a suliban, hogy melyiket érdemesebb választani!:)
első vagyok:
Matekból jó vagyok, most év végén meglesz az 5ös. Nemhiszem, hogy emeltet írok belőle, mert állítólag az eszméletlen nehéz.
Nyelvet választom, abból lehet , hogy megpróbálkozom az emelt szinttel. Mondjuk addig még szeretném a középfokú nyelvvizsgát is letenni, mert sokat számítana. Ahogy elnézem tavaly 388pont volt a ponthatár, hát nem egyszerű...
Igen , érdemes lenne legalább 1et emelten irni!:)
Neked is sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!