Mennyire nehéz a pénzügy és számvitel szak egyetemi alapképzésben levelező tagozaton?
Ha nappalin próbálom elvégezni úgy könnyebb?
Vagy levelezőn hányszor kell bejárni?
Vagy esetleg maradok a levelezőnél és mellette járok matektanárhoz vagy így is reménytelen lenne?
nem erről van szó
az a baj, hogy a matekra nagyon sok tantárgy épül ott
a matek, a statisztika, a mikro-makro, számvitel, adózás, könyvelési alapok, kontrolling
a matekban van valszám, integrálás, deriválás, determinánsok, mátrixok, egy változós többváltozós függvény szélsőérték számítás, operációkutatás stb, stb
ha matek érettségid 51%-os lett és általában 3-as voltál akkor komoly szenvedést fog okozni a vizsga anyagáak 2-es szintű elsajátítása
írtad, hogy két év alatt érettségiztél le, ez dicséretes és kitartásra mutat sztm meg kell próbálni
bár nem tudom, hogy melyk suliban gondolkodsz, bár élek a gyanúperrel, hogy a BGF
a matek tanár jó ötlet, sokan járnak matek tanárhoz a suli mellett, én azonban azt javaslom, ha valóban feltett szándékod, hogy levelezőn végzed akkor már most kezdj el tanárhoz járni, mondjuk heti egyszer-kétszer és kezdjetek bele a matekba, mert olyan mennyiségű tudásanyagot kell elsajátítanod a matek mellett, hogy nem lesz időd munka mellett átvenni ha még a matek alapokkal is kínlódni kell
nem elriasztani akarlak, ezek tények
én 96%-os emelt matekot írtam és ugyan tanárhoz nem kellett járnom, de volt amikor pislogtam órán, hogy mi is van, főleg amikor a matematikai modellezést vettük
tehát ahogy mondtam nem lehetetlen, de kezdj el most tanulni
ha megteheted persze járj nappalira ha nem akkor marad a levelező, mint nekem, mert meló volt mellette
az hogy mennyit kell bejárni és mikor ez sulifüggő erre nem tudok választ adni
nekünk szombatonként tömbösítve voltak leadva az órák
Nem a bgf-re hanem az nyme -re szeretnék menni.
És szerinted az segít valamit ha épp most megyek pénzügy és számvitel tanfolyamra de ez középfokú vagy azt nem tudom hasznosítani?
de fogod tudni hasznosítani a számvitel és a könyvelés órákon kb az első két hétben, az egyetem azért jóval magasabb szinten oktat mint egy középfokú vagy akár felsőfokú OKJ
viszont a matekban nem nyújt segítséget arra tanulnod kell előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!