Miért tűnt el minden motivációm a tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem.Akkoriban jól tanultam,úgy éreztem,hogy fontos.Akartam a jobb jegyet.Akkoriban úgy volt,hogy törekedtem a minél jobb jegyre.Az érettségim is elég jó lett.Most egy OKJ-n tanulok.De teljesen ellustultam ebben az új iskolában.Nincs semmi kedvem tanulni.Nem is érdekel.Holnap is írunk,de semmi kedvem simcs nekiállni tanulni.Teszek az egészre.Kár volt ide jönnöm,jobb lett volna,ha elmegyek fősulira2017. febr. 19. 14:05
1/3 anonim válasza:
Ha nem szereted azt a szakmát, akkor sok értelme nincs neki.
2/3 anonim válasza:
Talán mert inkább fősulira szeretnél menni. Ha valami olyat fogsz tanulni, ami tényleg érdekel, visszajön a tanulási morálod. :)
3/3 anonim válasza:
Ne csüggedj el! Minden értékes amit tanulsz.
Valószínűleg kiábrándultál a suliból és/vagy a szakból. Ha ráépülő a fősuli érdemes elvégezni az okj-t, ha nem, akkor inkább csináld a fősulit. Nincs semmi gond ez is egy lépés, amire majd boldogan fogsz visszaemlékezni. Az élet nem egyenes, mint ahogy a fiataloknak a suliban tanítják. Sajnos az élet "kegyetlensége" valójában nem rossz, sőt egészen felemelő érzést ad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!