Semmi motivációm nincs a tanuláshoz. Miert van ez?
Felvettek arra a szakra ami erdekel de pár hete semmi motivacióm nincs a tanulashoz. Csak fekszem es ábrandozok,gépezek vagy zenet hallgatok.
Elég nehéz es eleg sok anyag van,nagyon kene tanulni mert mar így is lemaradtam..nem akarok kibukni ha bejutottam. De egyszerűen nem akar menni :S Nem bírok koncentralni az anyagra,alig fogom fel.
Amúgy mashoz sincs kedvem..régen imadtam edzeni meg tancolni de ahhoz sincs kedvem. Belassultam.
Lehetek depressziós? Vagy volt veletek is ilyen?
18/F
Van valami, amire nagyon vágysz, de nem kapod meg? Esetleg barátnő?
Tudod, én is bejutottam egy elég jó szakra, de később jöttem csak rá, hogy ez nem az én világom. Most épp a váltás küszöbén vagyok, és semmi motivációm nincs a tanulásra, egyszerűen mert úgy érzem, nem akarom ezt csinálni. Nem érdekel.
Ha viszont érdekel valami, akkor az kéne, hogy erőt adjon, motiváljon. Mi az, amire vágysz? Bulizás? Társaság? Kapcsolat? Pihenés? Én eddig az életemből azt szűrtem le, hogy ilyen energiahiányos állapot akkor lép fel, amikor nem tudod azt csinálni, amiért lelkesedsz. És ha nincs lelkesedés, akkor nem kapsz energiát sem.
Szóval mi az, ami hiányzik az életedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!