Mit szükséges tanulnom a rendőri álláshoz/tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Esetleg lehet olyan lehetőség hogy FBI vagy CIA ügynök legyek.Tudom hogy ahhoz szükséges amerikai állampolgárság és angol nyelvtudás,de ezen belül szökséges vlami.És magyar rendőri tanuláshoz mit kell tanulnom?#továbbtanulás #mmunka
2014. okt. 17. 20:44
1/4 anonim válasza:
FBI: egyetem+FBI akadémia elvégzése
CIA:Nem végzettséghez között, de abban biztos lehetsz, hogy nem átlagos embernek kell ahhoz, lenni, hogy valaki hírszerzőtiszt legyen..
Magyarország:érettségi és utána Rendészeti Szakközépiskola vagy érettségi és utána Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészeti Karán kell végezni, mint tiszt. (valamilyen szakirányon)
2/4 A kérdező kommentje:
és mit kell legjobban tanulni?töri,angol,fizika stb.
és nőknek mennyire esélyes?
13/l
2014. okt. 17. 21:49
3/4 anonim válasza:
Történelem,nyelv amit tudnod kell.
És edzett legyél nagyon és egészséges fizikálisan és mentálisan.
4/4 anonim válasza:
Történelem is magyar a legfontosabb, esetleg matek. Nőknek is ugyanannyi esélye van, jól kell tanulni, edzettnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!