Tolmácsnak, tanárnak, vagy minek tanuljak? HEEEELP! 4!
Hali!
Eléggé humán beállítottságú vagyok,matekból béna vagyok,kémia fizika elképesztően unalmas számomra :(
A töri a kedvenc tantárgyam és a nyelveket is szeretem,angolt és németet tanulok.
Először arra gondoltam,hogy töri-angol tanárnak tanulok tovább,de sajnos egy tanár nem igazán keres annyit,én pedig azért szeretnék viszonylag kellemes fizetést kapni.
Az ELTE-nek van tolmács és fordító képzése,azon gondolkodtam még,elvileg a tolmácsok jól is keresnek,angol-német tolmácsnak állnék akkor valószínűleg,de szeretnék majd akkor 1 hamadik nyelvet is megtanulni,valószínűleg az oroszt,édesanyám beszél oroszul,mondjuk a cirill ábécével majd biztos lesznek gondok :D
Szerintetek melyiknek érdemesebb tanulni?
Vagy van esetleg valami más tippetek?
Azt neked kell eldönteni,hogy hová akarsz menni...
Nekem is a történelem volt a kedvenc tantárgyam és tavaly meg is lett belőle az emelt szint neked is javaslom hogy csináld meg akkor kapsz egy csomó plusszpontot ha olyan helyre mész...
Én a közszolgálatira megyek oda a legkönnyebb bekerülni az államira plusz meg jól is kereshetsz a legtöbb szakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!