Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek elmenjek fodrásznak?

Szerintetek elmenjek fodrásznak?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Idén érettségizek és azon gondolkodtam, hogy fodrásznak menjek-e tanulni.

Úgy istenigazából sose foglalkoztatott nagyon ez a szakma, de nem tartom rossznak. Eltudom benne képzelni magam.

Ti mennétek vagy nem?

2017. febr. 10. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem foglalkoztat nagyon, akkor inkább ne! Van "B" terved?
2017. febr. 10. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs "B" terv :/

Nem teljesen jól fogalmaztam.

Sose foglalkoztatott nagyon, de az elmúlt pár napban gondolkodtam rajta és szerintem nem rossz.

2017. febr. 10. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
"nem rossz" alapján nem érdemes szakmát választani. :) Hagyj egy kis időt a dolognak, és ha úgy érzed, hogy egyre jobban szereted csinálni, az jót jelent.
2017. febr. 10. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Vágtál már hajat valaha is bárkinek? Nálunk a koliban nagy üzlet volt, hogy xy hajat nyírt másoknak. Csak kellett egy bátor jelentkező és kiderült, hogy van tehetsége hozzá.

Én biztos nem mennék úgy fodrásznak, hogy azt se tudom, hogy képes leszek e megtanulni azt.

2017. febr. 10. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vágtam még senkinek se :D
2017. febr. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!