Nano48 kérdése:

Milyen irányba tanuljak tovább? Ötletek?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok Budapesten egy erős gimnázimban és lassan el kéne dönteni milyen faktokat vegyek fel jövőre, és nem ártana, ha olyan vennék fel aminek hasznát is venném... Szeretem a törit és a nyelveket.. Viszonylag magas szinten sportolok (jégkorong).. Matekkal is boldogulok, és az anatómia sem áll messze tőlem. Kommunikációs készségeimet jónak mondhatom. Angolból és németből is szándékozom jövőre nyelvvizsgát tenni. Szeretek emberek közt lenni. ECDL vizsgám is lassan megvan(,bár tudom, hogy ezzel kitörölhetem a seggem)..

Nézegettem már szakokat, és van egy kettő ami szóba jöhet, de gondoltam itt hátha tud valami jobbat mondani.. Fontos szempont még, hogy jól kereső szakma legyen amiben nem lehetetlen elhelyezkedni.

2017. febr. 8. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval mindenből jó vagy, de semmi sem érdekel? Én erre azt mondanám, hogy gazdasági szakokat nézz, vagy nemzetközi kommunikációt, ilyesmiket.
2017. febr. 8. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
De van ami érdekel.. pl.: Politológua, kereskedelem és marketing, sport irány, műszaki menedzser.. ezek nem tűnnek rossznak csak egy-kettőnek meg van a hátulütője. Pl: azt írják Politológia végzetséggel nehéz elhelyezkedni, sport szakokkal nem keresel olyan jól.. de én is csak az internetről tájékozódtam eddig.. olyan jó lenne például ahol szükség van a jók kommunikációs képességekre, de ez sem feltétel. Köszi a választ amúgy 🙂
2017. febr. 9. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Így már jobb a kép. Szerintem még mindig a gazdasági és kommunikációs szakokat nézd meg, de igazából attól, mert valami nem orvosi vagy mérnöki, még el tudsz majd helyezkedni vele, ha jó szakember leszel. Az meg csak rajtad áll (meg persze szerencsén és kapcsolatokon, de na, szóval, ha nem alibiből mész "büfészakra", hanem azért, mert tényleg szeretnéd és tényleg érdekel, valószínűleg nem leszel elveszve vele). :)
2017. febr. 9. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2017. febr. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!