Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak majd egyetemen...

Mit tanuljak majd egyetemen és hol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis bizonytalan vagyok a továbbtanulásomat illetően. Nem a javaslatok alapján fogok döntést hozni, csak útmutatóként használnám.

A következő tárgyakat szeretem nagyon: földrajz, közlekedésföldrajz, fizika, rajz... Több tárgyat is szeretek még (irodalom, nyelvek...), de azokkal nem szívesen tanulnék tovább.

Hobbiszinten foglalkozom a kriminológiával, kriminalisztikával, meteorológiával és a rajzzal/festészettel.

Szeretnék olyan munkát ahol van egyfajta előírt öltözet. Fontos hogy változatos legyen a munkahely és a munka is.

Az alábbi helyekent tudom magam elképzelni: repülőtér, közlekedésirányítás, építési terület (főleg hídaknál, alagútaknál), bányánál (de csak valamilyen kutató vagy felmérő szerepben), kutatóközpontban, vagy bárhol a szabadban (hegyek, tavak....).

Az a baj, hogy sokminden érdekel, nem tudom mit érdemes most tanulni, és hol. Itthon melyek a legjobb egyetemek vagy mely országokban éri meg diplomát szerezni? Ti mit tanultokés mik a tapasztalaitok?

L

2017. febr. 7. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha egyetem előtt 1-2 évig dolgoznál valamit, addigra hátha kiderül?
2017. febr. 9. 00:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hagyhatok ki évet, mert akkor a szüleim nem támogatnának anyagilag. De nem lenne rossz ötlet
2017. febr. 10. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

"Szeretnék olyan munkát ahol van egyfajta előírt öltözet" ?

-Meh?

Katonaság.

2017. febr. 13. 22:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem teljesen ilyenre gondoltam :"D pl legyen valami védő felszerelés (sisak vagy valami) vagy legyen egy öltözködési norma (elegáns/öltöny...) tehát valami apró részletre gondoltam

De azért köszi. És katona nem leszek ;)

2017. febr. 14. 17:39
 5/5 anonim válasza:
Aztán mi lettél?
2023. okt. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!