Mit tanuljak majd egyetemen és hol?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis bizonytalan vagyok a továbbtanulásomat illetően. Nem a javaslatok alapján fogok döntést hozni, csak útmutatóként használnám.
A következő tárgyakat szeretem nagyon: földrajz, közlekedésföldrajz, fizika, rajz... Több tárgyat is szeretek még (irodalom, nyelvek...), de azokkal nem szívesen tanulnék tovább.
Hobbiszinten foglalkozom a kriminológiával, kriminalisztikával, meteorológiával és a rajzzal/festészettel.
Szeretnék olyan munkát ahol van egyfajta előírt öltözet. Fontos hogy változatos legyen a munkahely és a munka is.
Az alábbi helyekent tudom magam elképzelni: repülőtér, közlekedésirányítás, építési terület (főleg hídaknál, alagútaknál), bányánál (de csak valamilyen kutató vagy felmérő szerepben), kutatóközpontban, vagy bárhol a szabadban (hegyek, tavak....).
Az a baj, hogy sokminden érdekel, nem tudom mit érdemes most tanulni, és hol. Itthon melyek a legjobb egyetemek vagy mely országokban éri meg diplomát szerezni? Ti mit tanultokés mik a tapasztalaitok?
L
"Szeretnék olyan munkát ahol van egyfajta előírt öltözet" ?
-Meh?
Katonaság.
Nem teljesen ilyenre gondoltam :"D pl legyen valami védő felszerelés (sisak vagy valami) vagy legyen egy öltözködési norma (elegáns/öltöny...) tehát valami apró részletre gondoltam
De azért köszi. És katona nem leszek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!