Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » DE-ÁOK és DE-FOK hallgatók?

DE-ÁOK és DE-FOK hallgatók?

Figyelt kérdés

Válaszolnátok nekem pár kérdésre?

- Kb. mikor értek haza az egyetemről?

- Mennyit tanultok egy nap otthon?

- Koli vagy albi?

- Mennyi a szabadidő?

- Mennyi a tananyag mennyisége?

- Milyenek az oktatók?

Írhattok nyugodtan privátban is. Köszönöm :)

2017. febr. 6. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Koli vs albi témában:

Ha vannak ismerőseid, sokkal jobb egy albit kibérelni.Nyugodtabb körülmények között tudsz tanulni.

Nyílván koliban gyorsabb az infóáramlás, meg ha van olyan feladat amit nem értesz akkor 2 perc alatt találsz valakit aki 1 sörért elmagyarázza neked, de az albi hosszútávon jobb.Debrecenben egy szoba ára nem sokkal drágább mint egy jobb kolié.. (Kossuth kolik vagy Campus hotelről beszélek)

2017. febr. 6. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2017. febr. 6. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
93%

Hú ha, csupa olyan kérdést tettél fel ami évről-évre tárgyról tárgyra változik. (DE-ÁOK)

1, Első félévemben volt hogy este 8ig volt óránk egyik nap reggel 10 óta, keddenként meg 8-10ig volt csak. Másik félévben megint máshogy. Órarendeket tudsz nézni ha nagyon érdekel: [link]

2, Ez is változó, anatómiát az egyik professzor szerint napi 3 órát kell tanulni minimum minden nap, hogy lépést tarthass vele. (Szerintem ennél jóval többet kellett, pláne amikor jöttek a demonstrációk)

Van olyan tárgy amire elég 3 nap a vizsga/félév végi megajánló előtt, de valamire egész félévben tanulni kell minden nap

3, Kollégiumai nagyon szépek az egyetemnek, felújítottak, 2 kollégiumban csak medikus hallgatók laknak ( [link] ez az egyik például)

Ott találhatók a Klinikák közepén, erdős területen, 10 percre gyalog minden épület, ahol órád lehet. Én általában X:50 után szoktam elindulni, kényelmesen be szoktam érni kezdésre.

4, Megint csak félév függő, de ha jól csinálod, jut 1-2 óra arra amit szeretnél csinálni, sőt hetente bulizni is egy este.

5, Sok, nagyon sok. Több ezer oldalas könyvek vannak, de ez ne tántorítson el. Tanulni kell és kész.

6, Vegyes. Vannak nagyon aranyosak is, de vannak olyanok is, akiket képzeletben már nem tudom hányszor rituálisan kivégeztem és az intézetét felgyújtottam... :"D

Összességében én csak ajánlani tudom Debrecent, azon kívül hogy nyugis nagyváros(/falu), emberek udvariasak, szépen felújított, az egyetemvárosnak kiváló a közlekedése a belvárossal, zöld környezetben az igazi amerikai campus feeling megvan. Tanulni kell, sokat, de egyáltalán nem bántam meg hogy ide jöttem.

2017. febr. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!