Van esélyem bejutni a Szent László Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Biosz-kémia szakra szeretnél menni.76 pontos lett a központim és kitűnő vagyok.Úgy tudom ,hogy az országos átlag matekból 20 magyarból 30 lett.Szerintetek van esélyem bejutni?
Előre is köszönöm a válaszokat
2017. febr. 3. 16:18
2/8 anonim válasza:
Jó eséllyel indulsz, ezek jó pontok oda. Még egy jó, 45-50 pontos szóbeli, és kábé bent vagy. A tételeket remélem tudod :))
Sok sikert a szóbelire!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Amúgy még feb.14.-én megyek biosz versenyre szóval ,ha elérek valami helyezést a versenyen, azt is beviszem majd a szóbelire ;)
2017. febr. 4. 13:02
5/8 anonim válasza:
Ilyen pontokkal szerintem simán, ügyes vagy!
6/8 anonim válasza:
Hát nálam biztosan több esélyed van, én 68 pontot írtam, mellé meg kitűnő sem vagyok..1-2 négyesem lett sajna és akikről tudok, nekik is hasonlók a pontjaik, mint nekem. Szerintem biztos bekerülsz!:)
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ne add fel, még van esélyed ég jó szóbelivel! ;)
2017. febr. 15. 11:17
8/8 anonim válasza:
Rajz szakon lehet valaki magántanuló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!