Gazdasági MSc levelezőn mennyire nehéz?
komolyan így gondolod ?
Mert munka mellett csinálnám, mennyit kell vele foglalkozni körülbelül?
Azért ugye gondolom nem az a rástresszelős képzés....
Persze , tudom.
Azért kell megcsinálni pár tárgyat előkövetelményként.
De egy gépész után ugy gondolom nem lehet nehéz.
De ha nem igy van akkor cáfoljon meg valaki, kiváncsi vagyok a véleményekre .
Beállottság és személyiség függő is, ha nagyon műszaki vagy akkor lehet nehézkesebb lesz, de nem lehetetlen aki megcsinál 1 alapdiplomát (legyen az bármi) annak a 2. már kicsit könnyebb lesz a 3. meg már gyalog galopp...
Vez. szerv meg vállalkozás fejlesztés ha jól tudom ezeket lehet egy kalap alatt említeni, ahogyan írták gazdasági előképzettségre épít. Mikro-Makro, pénzügy, számvitel...stb. Effektíve egy közgazdásznak nagyon könnyű tud lenni. (a tanárok gondoskodhatnak a szívatásról).
Vágj bele, ha az elő-követelményt teljesíted akkor végig tudod csinálni.
Nekem van egy gazdasági és egy műszaki alap diplomám, egy gazdasági Msc és most gondolkodom, hogy jogi egyetem vagy PHD. Munka mellet levelezőn, ön szórakoztatásból. Hajrá.
"Vez. szerv meg vállalkozás fejlesztés ha jól tudom ezeket lehet egy kalap alatt említeni, ahogyan írták gazdasági előképzettségre épít. Mikro-Makro, pénzügy, számvitel...stb. Effektíve egy közgazdásznak nagyon könnyű tud lenni. (a tanárok gondoskodhatnak a szívatásról)."
De se a vezszerv se a vállalkozásfejlesztés nem közgazdasági képzés :DDD Istenkém, tök mindegy amúgy, szerintem menni fog. Nem azért, mert egy csicsak magyar gépész képzés aztán az atya úr isten, hanem mert ha tudsz önállóan tanulni akkor ez már több mint amire az emberek 95%-a képes.
Azok a "csicska gépész" képzések elég fingatósak . :D
Valakinek egyéb vélemény?
Igen, fingatósak ahogy minden egyetemi szak, ahol a lusta emberek elvéreznek, meg azok, akik 310 ponttal jutottak be, négyes közép matek érettségivel és örülnek a fejüknek :D
Van elég gépész ismerősöm BME-n meg Óbudain, szidják mindkettőt a színvonaltalanságáért és a fölösleges bullshit fingatásokért eleget mint a lovat. (Más szakok hazai színvonaláról is nagyjából ez a véleményem. Gazdinfó mestert csinálok Corvinuson, jó nagy értelmetlen f..szság ez is, ne aggódj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!