Van rá lehetőség, hogy a ráépülő tárgyakat egyszerre letudjam?
Figyelt kérdés
Elcsúsztam egy tárgyammal ami idén sem sikerült. Keresztfélévben nem indítják és az erre épülő tárgyra van még egy ráépülő tárgy ami ráadásul ugyanabban a tavaszi félévben van.
Már minden tárgyammal végeztem, csak ez a pár tárgy maradt hátra a diplomáig, de ez 5 félév, amiből 2 passzív, 4 tárgy miatt
Nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen még 2 és fél évig várnom, hogy lediplomázhassak?
Miskolci egyetem, bsc nappali
2017. jan. 30. 12:38
1/3 anonim válasza:
Kérvényt kell írnod előfeltétel könnyítéről, igy a tárgyakat felveheted egyszerre ha megadják, viszont csak sorrendben szerezhetsz belőlük, 1-estol eltérő jegyet. Tehát ha az alapot bukod akkor raepulobol nem mehetsz vizsgázni de ugyanúgy tárgyfelvételének szamit csak nen volt jegy szerzési kísérlet..
2/3 A kérdező kommentje:
Értem és ennek mi a pontos menete? A holnapon nem találtam ilyen kérvényt.
2017. jan. 30. 16:15
3/3 anonim válasza:
Irsz egy sima kérvényt amibe bele írod h mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!