Ha már éretségiztem, van lehetőség újra éretségizni, esetleg iskolába járni ahol felkészítenek rá?
Sziasztok ! Arról lenne szó,hogy egy nagyon rossz közép iskolában tanultam tovább, és belekeverettem nem a legjobb bandába...Ezért sajnos az éretségim is pocséklett.(2-3as)... Úgy lett volna , hogy a sulinak az okj-s tanfolyamán fogok tovább tanulni, de úgy hozták az élet körülményeim h elkellet menjek dolgozni (csak egy sima éretségivel.) Sajnos segítségem nincs, mert egyedül élek. Néztem az interneten , hogy milyen ingyenes okj-s képzések vannak, de nem találtam olyat amilyen nekem tetszik...
Ezért egyetlen lehetőség maradt, hogy egyetemre tovább tanulok, ha nem akarok életem végéig boltokban árufeltöltösködni...
Tehát a kérdés adott, lehet e még 1x éretségizni, és van e valamilyen felnőtt gimnázium ahol RENDESEN felkészítenek rá? Vagy esetleg van lehetőség arra hogy egy normális gimnáziumba vissza üljek az iskola padba ?
Köszi a segítséget !!!
Érettségire természetesen van lehetőséged, de már neked nem ingyenes.
Magántanár(oka)t kell fogadnod, és ők rendesen felkészítenek, vagy van felnőttek gimnáziuma Pesten.
A két érettségi-felvételi tárgyból tudsz érettségit tenni, illetve abból érdemes, esetleg nyelvből emeltezni a nyelvvizsgáért, vagy nyelvvizsgát tenni egy vizsgaközpontban.
Csak jelentkezned kell valamelyik középiskolában, mielőbb, hogy mely tárgyakból szeretnél közepet tenni, és a kormányhivatalban, ha emeltet szeretnél tenni.
Fizetned kell érte. Vannak érettségi felkészítők különböző egyetemeken, meg magániskolákban. Keress rá a neten, hogy "érettségi felkészítő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!