Melyik mérnöknek éri meg tanulni? Melyiknek van a legnagyobb jövője? Anyagi szempontból is!?
Én úgy tudom, hogy a villamosmérnököket nagyon keresik, és a mérnökök közül nekik van a legmagasabb fizetésük.
Szerintem is megéri...Tanulnak programozást ha olyan irányba mész, IT bol pedig halatmas hiány van, a vilag automatizálodik,és áramra mindig szükségünk lesz
Hehe, nem BME-VIK, de anno mesélték, hogy a BGF-es (BGE elődje) évnyitón "véletlenül" elszólták magukat:
"A BGF-en eltöltött 4 év életük legszebb 7 éve lesz, kedves kollégák."
Villamosmérnök, gépészmérnök, mechatronikai mérnök, mérnökinformatikus mindegyik jó,keresett (és qrwa nehéz).
Jó pont, hogy nem veszed egy kalap alá az összes mérnök szakot. Az egy hatalmas tévhit, hogy akármelyikkel jól fogsz keresni.
Rosszul keres: Agrár, Élelmiszer meg a hasonló szakok. Kicsit jobb az építő meg az építész de sajnos nem sokkal.
Amely szakok mennek azok a dinamikus fejlődő iparágakkal foglalkoznak. Gépész, Villamos, Mechatronikai és Infós mérnök. Ezekkel simán keresheted a dupláját az előbbiekben felsorolt szakokhoz képest.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!