Milyen átlaggal tudnék bekerülni a Dienes László Egészségügyi iskolában?
Figyelt kérdés
Nagyon be szeretnék jutni az iskolába, viszont sehol sem találom, milyen átlaggal tudnának felvenni. Jelenleg azon vagyok, hogy tanuljak, bár nem remélek túl sokat. Nem túl szerencsés gyerekkorom volt, így nem igazán volt lehetőségem, és nyugodt környezetem a tanulásra, így most ezt be szeretném pótolni, és lehetőleg ebbe az iskolába bekerülni. A félévim átlaga kereken 3-as lett. A felvételi számomra teljes bukás volt, a matematika 10 pontos lett, a magyar nyelvtan 39 pontos. Szükség szerint akár drámai változásokra is készen vagyok, mostmár vége az eddigi lidércnyomásnak, így tudok foglalkozni magammal, és a tanulással is. Tegyük fel, az átlagomat fel tudnám húzni négyesre, év végére. Szerintetek ha ez sikerül, be tudok jutni a Dienesbe? Akik a Dienesbe tanulnak/tanultak hogy érzik magukat, milyen ott az iskola, a közösség?2017. jan. 28. 13:00
1/2 anonim válasza:
Sajnos az évvégi bizonyítványod már egyáltalán nem számít a középiskolába bekerüléshez. A félévi, meg az előző évek évvégije számít, szóval hogyha most felhúzod 4esre az átlagodat, úgy 4es leszel, de nem fognak inkább felvenni a suliba :(
Szerintem még lehet esélyed, de igazából akkor lehet majd bővebb infót mondani, ha kijött az ideiglenes. Majd akkor írj, és akkor tudok bővebb infót mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!