Vélemény? Igazságügyi igazgatási illetve munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ez a két szak felkeltette érdeklődésemet de nemtudom hogy mennnyire nehéz,illetve levelezőn munka mellett elvégezhető-e? illetve mennyire érné meg. Valaki tapasztalat ?
2017. jan. 27. 16:10
1/2 anonim válasza:
Én igazságügyet tanulok. Nehézségéről annyit, hogy vizsgaidőszakban azért tanulni kell, de ha elkezded már szorgalmiban megkönnyíted az életed.. :D
Én is a kettő között vacilláltam tavaly, de mondták, hogy inkább az ig.ügyet válasszam. Több lehetőség. :)
Ha kérdésed van még nyugodtan írj privátot. :)
2/2 anonim válasza:
Én munkaügy és tbre jártam. Igazából szinte ugyanazt tanultuk mint a jogászok, csak nem volt római jogunk.
Ha nem vagy jogi beállítottságú akkor nem érdemes elkezdeni. Amúgy szerintem hasznos szak, sok a munkalehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!