Ha tapasztalatot szeretnék szerezni, akkor könyvelőirodába vagy multihoz érdemes menni?
Én másodéves vagyok, és egy könyvelői irodában dolgozom jelenleg. Csak pozitívat tudok mondani. Nekem ez azért tetszik, mert itt ahány ügyfél, annyi különböző eset. Van itt kis cég, nagy cég, még nagyobb cég, egyéni vállalkozók, őstermelők... stb. Ezeket mind különféleképpen kell kezelni, és úgy gondolom, ebből többet lehet tanulni.
Csoporttársam elkerült egy elég nagy céghez, fél évig mást se csináltattak vele, mint kimenő számlákat és pénztárat könyveltettek vele, ami mondjuk egy hét után már a kelleténél kissé monotonabb volt.
Jó, nyilván nem garancia egyik sem, én is ki akarom majd magam próbálni multis környezetben, de momentán úgy gondolom, hogy ez egyfelől változatosabb, másfelől -pont a változatosságból adódóan- több mindenre tanít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!