Gazdaságinfo vagy mérnökinfo?
Nem 20 napod van dönteni. Megjelölöd mindkettőt, és van még egy szűk féléved, hogy dönts (sorrendmódosítás).
Én a mérnökinfót javaslom. A gazdinfó egy jól hangzó szak, ami ahhoz sem ad eleget, hogy informatikus legyél, ahhoz meg végképp, hogy közgazdász. Valahol a két szék közötti fenékre esés tankönyvi példája.
"A gazdinfó egy jól hangzó szak, ami ahhoz sem ad eleget, hogy informatikus legyél"
Ez mondjuk urban legend. 1-2 egyetem kivételével lefedi a programtervező informatikus képzést néhány tárgy kivételével és 1 plusz félvényi közgáz van. Illetve a matematikának a más területei dominánsak. Mint operációkutatás, valszám, statisztika.
Egyébként én mérnökinfót választanám, mert a gazdasági vonal annyira nem érdekel. És a félévnyi közgáz valóban csak nagyon alapismereteket ad.
A mernokinfo jobb, cserébe nehezebb is
A fizikát meg tullehet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!