Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemen az első féléves...

Egyetemen az első féléves tárgyakat fel lehet venni a második félévben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy lehetséges 1 tárgyból a bukás számomra, és nem tudom eldönteni, hogy a tárgyat amiből buktam, azt fel lehet-e venni az első féléves tárgyad a második félévben vagy harmadikban tudom felvenni mikor úgymond újraindulna az egész?

2017. jan. 23. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Erre nincs szabály. Sok tárgyat csak az őszi félévben hirdetnek meg, ha ilyenből buktál, akkor csak jövőre tudod felvenni. Lehetnek olyan tárgyak is, amit minden félévben meghirdetnek, illetve olyanok is amiből tavasszal csak vizsgakurzust hirdetnek
2017. jan. 23. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha aláírásod van, vizsgakurzust fel tudsz venni 2. félévben.

Ha nincs de indul keresztfélévben a kurzus (95%ban nem szokott...) akkor vedd fel azt.

Ha pedig nics aláírásod marad a kövi őszi félév.

2017. jan. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!