Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az új osztatlan tanárképzésben...

Az új osztatlan tanárképzésben miért nem indul társadalomismeret tanárképzés?

Figyelt kérdés

Egyik kedvenc tantárgyam, hiszen az órák során egyaránt érintünk szociológiai és pszichológiai témákat. Szívesen választanám másik szakom mellé, de nincs ilyen irányzat...

Igazából nem értem miért nincs, mikor pl. etikatanár vagy könyvtárostanár képzés indul, véleményem szerint a társadalomismeret sokkal hasznosabb ezeknél.

2017. jan. 23. 00:00
 1/4 Donald J. Trump ***** válasza:
Akkor mondjuk összeszeded azokat, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak meg esetleg szakmai támogatókat is szerzel az ügy mögé, akik meg tudják erősíteni, hogy a társadalomismeret nagyon fontos és a piacnak szüksége van ilyen tanárokra, majd a képzést korábban indító intézmény(ek)nél jelzitek, hogy lenne rá igény.
2017. jan. 23. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem történelem szakos végzettséggel lehet ilyen tárgyat tanítani.
2017. jan. 23. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen kepzes: tortelenem es tarsadalomismeret tanar. Kozismert neven tortenelem szak (meg persze a masik szakod melle).
2017. jan. 23. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is így hittem, de nem...

Társadalomismeretből szeretnénk érettségizni többen az osztályból, de senkinek sincs ilyen végzettsége az iskolánkban, hiába tartják töri tanárok az órát. Tehát erre külön kellene valami tanárnak lenni

2017. jan. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!