BTK-n 320 vagy az alatti ponthatárral szakok?
Első: Köszönöm. :)
Második: Mindegy melyik város. BP előnyben, de bármelyik másik város is megfelel.
Nem 320 pontom lesz. Minimum 380-400 körül lesz szerintem, de szeretnék egy olyan szakot is beírni, ahol szinte 100% esélyem van a bejutásra. Az első három szakon 360-410 körüli ponthatárok voltak tavaly, ezért szeretnék egy mentő lehetőséget, ha esetleg mégsem jönne össze annyi pont, amennyire számítok. OKJ-n nem igazán találtam olyan szakmát, ami érdekelne. BTK-n viszont szinte az összes szak felkeltette az érdeklődésemet. A legfőbb szempontom nem az, hogy egy jó állást találjak valamilyen diplomával/OKJ-vel, hanem hogy szeressem, amit tanulok. Elég jól ismerem magamat, és úgy gondolom, hogy bármennyire is jól fizető egy állás, nem tudnám igazán jól csinálni, ha nincsen hozzá huzalmam.
Bocsi a hosszú magyarázatért. Remélem így érthető, hogy miért tettem fel a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!