Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen volt az idei emelt...

Milyen volt az idei emelt történelem érettségi?

Figyelt kérdés

A tavalyihoz képest nehezebb? Könnyebb?

Mik voltak az esszé címek?

2010. máj. 5. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem volt könnyű, de az is lehet, hogy nekem volt magas.Az összes esszét nem tudnám felidézni, de azokat igen, amiket én írtam: zsidóság helyzete a két világháború idején, az egyeduralom kialakulása rómában, rabszolgák helyzete az USA-ban, a reformkori országgyűlés működése.De ezen kívúl volt valami nők helyzete, frankok, nemzetiségek, meg még egy pár
2010. máj. 5. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én elkúrtam:)
2010. máj. 5. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokkal nehezebb volt, mint tavaly. Csak így néztem egy-két feladatnál, hogy WTF:D

Az esszéknél én is azokat csináltam, mint az első, szerintem azok nem lettek rosszak, nagyon reménykedem, hogy legalább 60 pontot elértem a 90-ből.

2010. máj. 5. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

K.urvanehéz volt!

én még mindig átkozom őket

a teszt nehezebb volt, mint eddig bármikor...

esszé kérdések: Frank Birodalom, Egyeduralom kialakulása rómában, Anjou kori társadalom, rendek helyzete a reformkorban meg a táblák, Amerika és a rabszolga kérdés, Nők helyzete a 20.században. Zsidóság kérdése 20.század elején, Nemzetiségek helyzete, Bethlen Gábor, Mai magyar demokrácia

kapásból ennyit tudnék felidézni

2010. máj. 5. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nem volt könnyű:S Én tavaly is írtam meg most is, a tavaly olyan 47%lett kb, ezt még nem tudom pontosan de olyan 80 köröl. Nekem ez könnyebb volt, bár lehet hogy csak azért mert erre készültem is:D
2010. máj. 5. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A tavalyi szerintem jóval könnyebb volt. Ennél voltak könnyebb feladatok is, de nagyrészt elég nehezek voltak, főleg a 3.-nál néztem én. Az esszéknél én nem ilyen témákra számítottam. Szerintem ha rendesen felkészül az ember, meg tudja írni jóra, amit én sajnos nem tettem meg:S:D
2010. máj. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!