Metropolitan vélemények?
Elsősorban a kermark illetve gazdmenedzsment szakok érdekelnének. Szinvonal, mennyire jo a képzés, meg úgy bármi :)
Aki ott tanul olyan irjon légyszi!
BGE-t nem ajánlom, diákok színvonala borzasztó, ügyintézés nulla, egy-két tanár nem tudom, hogy hogyan került oda a vidéki msc diplomájával, az oktatás színvonala is rossz szerintem.
Én átjelentkeztem máshova 1 év után.
Metropolitan modernebb és feltörekvőben van, szerintem le fogja hagyni a bge-t előbb utóbb, mert több pénze van. A felsőoktatás meg olyan, hogy ahol pénz van, úgyis az fog dominálni, lásd CEU.
Ez frusztrálja a BGE-seket nagyon, mert érzik ők is. Próbálják minden fórumon lejáratni a sulit.
Ha megvan a pontod, akkor BME(ELTE) vagy BCE. Ha nincs akkor Metrolopitan. Ha nem tetszik, akkor még mindig át tudsz jelentkezni máshova.
De Corvinuson 350 000 ezret kell fizetni felevente!!!!!!!!!!!
Akkor az mi ha nem le
Ehuzos😂😂😃😃
Lattam Metropolitan Egyetemre tandijat ami dupla diplomat ad !!!!! 155 k
Naaa???!!!
Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e utolsó hozzászóló de.. Corvinusra általában(!) úgy mennek az emberek, hogy megvan a pontjuk állami támogatott helyre, bár fizetősre is elég sokan mennek, de oda is elég magasak a ponthatárok, 420-tól kezdődnek.
Én csak annak ajánlom a Corvinust, akinek van elég pontja állami támogatott helyre, ha csak fizetősre van meg a pont akkor bme/bge.
A Metropolitan miert nem jo?
3,5 ev alatt dupla diplomat ad ! Egy neves brit diplomat is!
Azzal tobbre mesz mint a a sz.ros Corvinus diplomaval 😂😂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!