Miskolci Egyetem-Egészségügyi Kar vélemények?
Én oda jártam, elhivatottság kell hozzá azért.
A gyógytornász szak elég kemény, az anatómia miatt sokan otthagyják már az első évben. Ez a legnehezebb, valamit ez a szakma is már telítődik lassan, átlag 70 embert vesznek fel évente, szóval pár és és eljön az az idő, hogy nem lehet vele elhelyezkedni.
A képalkotó inkább reálos alkatúaknak jó, viszont szerintem ezzel a legkönnyebb elhelyezkedni, és ez is azért nehéz.
A védőnő szakot nem gondolom olyan nehéznek az előző kettőhöz képest, és eléggé kihalóban van sajnos, valamint egyre inkább hiányszakma a megyében.
A szervező kb arra jó, hogy el tudj menni gazdász msc-re a fizetős gazdász alapszak kikerülésével. Önmagában elhelyezkedni szakmában vele szinte lehetetlen, vagy óriási protekció kell hozzá. Itt vannak gazdász meg egészségügyis tárgyak vegyesen, kisujjból ki lehet rázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!