Debreceni Egyetemen Népegészségügyi ellenőr szakról vélemények? Milyen a kémia? Mennyire nehéz? Minimális kémia tudással bele lehet kezdeni? Biológiát tanultam abból jó alapom van de a kémiától tartok.
Nem nehéz, de ez ugye relatív, hogy kinek mi a nehéz.
Ha meg akarod csinálni, akkor rászánod az időt, és megcsinálod.
Ellenben magának a képzésnek(Népegészségügyi ellenőr) én nem sok értelmét látom. Nincs valami alternatívád helyette?
Ezzel nehéz lesz megélni az országban, és nem igazán egy nemzetközi minőségű képzés.
Szia, jelenleg én oda járok, első éves vagyok.
Mivel még csak az első féléven vagyok túl, 1 vizsgám lesz még, így csak erről tudok írni.
A félévben egyedül a kémia a nehéz szerintem, nagy a bukások aránya. De nem lehetetlen megcsinálni, le kell ülni és be kell seggelni.
A többi tárgy szerintem nem volt vészes, a tanárok jó fejek, segítőkészek.
Ja és azt ki hagytam, hogy nekünk azt mondták aki ezt elvégzi, vagyis eljut addig, annak biztos munkahelye lesz. Kitartás kell hozzá, ha úgy érzed ez a neked való szakma.
Az igaz hogy külföldön ilyen nincs, de nemhinném, hogy mindenki csak úgy akar tanulni, hogy az a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!