Mit csinál egy idegenforgalmi szakmenedzser?
Figyelt kérdés
miből áll pontosan ez a szakma, és hol lehet vele elhelyezkedni????2010. máj. 4. 23:38
1/3 anonim válasza:
az idegenforgalomban:szálloda, utazási iroda recepciós stb.
2/3 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor ne menj annak. Sehol nem fogsz tudni vele szinte elhelyezkedni, csak ha van egy jó ismerősöd egy szállodában. Ez az úgynevezett konyhaszak, amit osztanak mindenkinek, de senki sem bírja kamatoztatni. A főiskolák is csak azért indítják, hogy tudjanak elég fejpénzt kapni. 4 ismerősöm elvégezte, és semmire sem mentek vele, meg nagyon egyszerű. Sajnos belefutottam én is abba a hibába hogy felvételiztem ilyen szakra a rossz példa láttán is. Meg is van az eredménye, első félévem sikerült, a második vizsgáira meg be se fogok jelentkezni, hanem inkább otthagyom, mert szánalom az egész, és csak az időmet viszi munka mellett. Én rengeteg ismerősömnek ajánlottam már amúgy hogy ne meneküljenek a főiskolába, mert manapság már fősulis papírral tényleg nem sokat érsz max csak ha ügyvéd orvos vagy építész. Inkább tanuljatok egy becsületes szép szakmát. Abból úgyis hiány van az országban, és attól nem leszel alacsonyabb ember semmivel, ráadásul még talán meg is fogsz élni belőle.
3/3 anonim válasza:
az előttem szólónak igaza van a szakmát illetőleg, DE! ha nagyon jó nyelvtudás párosul az ifo szakmenedzserhez (egy felsőfokú, ill. egy középfokú minimum), akkor el lehet vele helyezkedni. persze ügyesnek is kell lenni, attraktívnak, mert a vendéglátásban ez elengedhetetlen. hogy el tudd adni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!