Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek idén orvosira...

Szerintetek idén orvosira elég lesz 437 pont? SZOTE

Figyelt kérdés
már letettem mindkét emeltet, a bioszt októberben, csak nem tudom javitsak e még a kémiámon, vagy ez elég ?
2017. jan. 9. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugye tavaly ennél több volt a ponthatár (441 pont). De ha mind a négy orvosi egyetemet megjelölöd, akkor az egyikre legalább elég lesz ennyi pont. (valószínűleg)
2017. jan. 9. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező a SZOTE-t kérdezte, itt 426 volt tavaly a ponthatár. Nem létezik, hogy ennél feljebb menjen(sajnos). Ráadásul a következő érettségi időszakban már más típusú érettségik lesznek, amik gondolkodósa(bba)k lesznek, tehát nem várható ilyen brutális emelkedés. A tudásra viszont szükség lesz, így lehet ne baj, ha azért gyakorlod a kémiát.
2017. jan. 9. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég
2017. jan. 9. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobb biztosra menni. Inkább Menj el még1x . Lehet hogy idén könnyebb lesz és nem lesz elég annyi pont.
2017. jan. 10. 07:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 10. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elmennék. Ártani nem árt.
2017. jan. 11. 02:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Én végül ugy döntöttem hogy nem megyek ki ujból kémiából. Az egyik dolog az hogy már január van, felkészülni sem lenne oly sok időm, aztán ott van az emelt vizsga díja is, meg hát végsősoron ugy vagyok vele, hogy ha nekik nem elég 437 pont orvosira, akkor inkább nem tanulok tovább :DD Szerintem ez már igyis egy szép eredmény, és ha evvel sem lesz jó, akkor lehet nem is kellene erőltetnem.
2017. jan. 13. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!