Corvinus vagy WU? Melyik a jobb?
Corvinusra járok, én is gondolkodtam a WU-n is. Ha csak a ranglistákat nézed jóval előrébb rangsorolt, de leírom, hogy miért nem választottam azt.
Baromi sokan járnak oda, pedig szerintem kevesebb szakjai is van, mint a BCE-nek, szóval kissé tömegképzés érzete van. Szinte bárkit felvesznek, olyan alapon, hogy, ha nem bírja úgyis kibukik. Ez lehet, hogy valakinek előny,de nekem nem szimpatikus. Szerintem az is árulkodó, hogy B2-es nyelvtudás is elég a felvételhez. Oké saját érdek, hogy az ember megértse amit tanul, de szerintem ez kevés.
Összességében, lehet Magyarországhoz viszonyítva némileg rangosabb a képzés, de világviszonylatban bőven nem elit egyetem, szóval szerintem nem éri meg oda menni. Akkor sokkal inkább már Németország, szintén ingyenes a képzés, de vannak minőségibb egyetemek.
Amúgy melyik szakra mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!