A BCE-n vagy az ELTÉ-n jobb az alkalmazott közgazdaságtan képzés?
Corvinuszosnak hírneve és presztízse van..
Az ELTE-snek tartalma és mélysége...
#2-es a presztízs csak következmény, azt nem kapja meg csak úgy egy egyetem, ki kell érdemelni.. a végzettek eredményei szerintem magukért beszélnek. :)
Ja és pontozz csak le nyugodtan, attól még ez nem fog változni. Sajnálom, hogy megbántottam a pici lelkedet.
#3-as, nem bántottad meg a pici lelkem és nem is pontozlak le azért mert elmondtad a véleményed..
ettől függetlenül (szerintem) hülyeségeket beszélsz.
a presztízs a 80-90-es évek végzettjeinek szól (amit ki is érdemeltek), nem feltétlenül tükrözi a jelenlegi minőséget.
Ja és pontozz csak le nyugodtan, attól még ez nem fog változni. Sajnálom, hogy megbántottam a pici lelkedet.
szia! én most vagyok első éves AK-s a BCE-n. mind a kettő nagyon jó. ha érdekel a közgáztan akkor mindenképpen jó váalsztás. túl sokat nem tudok az ELTE képzéséről, de sok rosszat arról sem hallottam. biztos van a kettő között különbség.
az ELTE-n a társadalom tudományi vonal úgy hallottam valamivel erősebb.
amit a BCE-ről el tudok egyelőre mondani:
nekem eddig nem volt rossz tanárom, és nagyon tetszik a dolog. indul ezen a szakon egy bizonyos SKM képzés, ami a fő tantárgyakből valamivel többet és erősebb anyagot ad (nyugodtan nézz utána neten). ami a BCE mellett szólhat az az óriási G kar ahol a gazdasági oldalon biztosan szélesebb körben lehet okosodni, mint az ELTE-n (bár hozzá kell tenni, a gazdasági és a közgadasági képzések azért bőven nem ugyanazok). szóval szerintem menj el a nyílt napokra, ott érdeklődj már odajáró hallgatóktól aztán döntsd el. rosszul ezzel nem nagyon járhatsz :)
levelezős viszont nem indul. remélem, hogy segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!