Ha már ennyire stresszelek akkor mit csináljak?
Hy!
Nem bírom már!Kell nekem a biosz mert nekem a jövőben terveim vannak vele. És feleltem az 5-ös osztályzatért és helyette 2-est kaptam!:(
Persze azért vártam ötöst mert tanultam sokat rá,de felelésnél annyira "bestresszeltem" ,hogy alig fért ki a számon pár szó!De színte minden tantárgynál.És nagyon nagyon izgúltam,azt hittem rohamom lesz.Kb ,hogy a szívem "szétveri már a mellkasomat" a tenyeremből meg ömlik az izzadság és ugyebár a dadogás...
A bioszom is olyan rossz lett,össze vagyok törve teljesen ..:'(
Arra vagyok kiváncsi ti mit tesztek ez ellen vagy ,hogy mit tanácsolnátok..Kérem segítsen aki tud.
!..Köszönöm..!
sajna mostaában velem is ugyanez van.elsősegély vizsgán,minden hülyeséget összehordtam,izzadtam,vert a szivem mind az állat,tiszta idegbeteg voltam.törin,feleéskor,a lecke elejét szóról szóra tudtam,erre kimentem,ideges voltam,minden kiment a fejemből:S
én se tudom,mit csinálhatnék ez ellen.pedig jövöre érettségi.szóbelin,meg igy nemtudom mi lesz..
18/L
Ezt nem értem...évvégi osztályzatért?Mert annak még nincs itt az ideje, mivel május eleje van.Még kijavíthatod, vagy mondd el ezt a tanárnak h írásban próbálhasd meg.
Hanyadikos vagy? Úgy veszem ki h kb 8-9 szóval még nincs veszve semmi ne aggódj, ha meg ennyire fontos neked a biosz majd teszel belőle emelt érettségit, az meg sztem még nem msot van neked :) addigra kinőheted ezt, több ilyen helyzetben lesz részed..
jól mondod 9. osztály:)
hát de nem fog menni..a tanárunk nagyon szenya, jövőre megy el és utálja a sulit a gyerekeket" és a kollégáit és utóljára belerúg mindenkibe még egyet-egyet..a gond az ,hogy valamiét beléb többet is rúgott..olyanokat csinál ,hogy mikor én írtam egyedül dolgozatot (tz-t) és 15 percel elöbb elvette!azt csinálta (mikor én írtam) ,hogy megfogta és összecsukta elöttem a lapokat :O érted megcsinál ilyeneket egy tanár..ráadásul egy ember jövőjét kockáztatja :(((
hát eddig van nekem egy kék kettesem(ez még a felelés ami a szövegben is van..)
egy piros hármasom
egy piros egyesem
am érted össz kettesre állok és komoly cél áll elöttem, most kettessel kit vesznek fel egy jó egyetemre?
(kevés jegy mert a tanár jövőre megy el és már van munkája és sok órán nem is volt!)
szeretem a bioszt és tudom is csak hát félek nagyon!!
szerinted mit csináljak?
Szerintem a tanár miatt vagy ennyire ideges. Nekem a 9.- es irodalomtanárom (férfi, kb. 60 éves volt akkor és katonaiskolában tanított előtte, gondolhatod...) ha nem azt mondtad szó szerint, ami a könyvben le volt írva, vagy a saját gondolataidat is merted mondani úgy rádordított, hogy szó szerint összerezzent az ember, én meg amúgy is önbizalomhiányos vagyok. Szóval görcs állt a gyomromba már amikor őt megláttam, és hiába tudtam az anyagot, nem tudtam kinyögni egy szót sem. Csak álltam, és akkor meg elkezdte ezt, hogy ha nem tudok semmit, menjek ipariskolába, ne gimnáziumba, szóval akkor meg ment az alázás. Az persze az önbizalmamnak még jobbat tett.
Szerencsére ez is elment. Szerintem, ha ez a szörnyeteg kikerül az életedből, a te bioszod is jobb lesz. Az én magyarom is 5. lett 3.- ból.
köszi!hát nyugtatom magam, de ez az igazságtalanság nyugtalanít..még 1x hálás vagyok ,hogy adtatok értelmes válaszokat! majd megprobálom ezt valahogy hármasra..csak szorít az idő:/(szerintem nem fog menni)
de van egy másik is, ő jött be helyette mikor nem volt jelen az órákon!Kértem tőle tanácsot..persze nem sok sikerrel mert nem hisz nekem azt mondja én találom ki:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!