Szerintetek jogász/állatorvos/közgazdász?
Mivel ezek olyannyira rokon szakmák, hogy ebben a sorrendben jó lesz!
.
Ha te nem tudsz dönteni az ilyen egymástól távoleső szakmák közt, hogyan várhatod el anonim idegenektől a számodra megfelelő, életreszóló jó döntést?
Nem igaz, hogy nagyon nehéz jogászként elhelyezkedni. Persze, ha képtelen vagy eladni magad és/vagy rite diplomád van, akkor lehet. Én egy munkanélküli jogászt sem ismerek. És mind a szakmájukban, jó fizetésért dolgozik (30 alattiak).
Persze, ügyvédként valóban nem könnyű érvényesülni, de nem csak abból áll a jogászi pálya.
Amúgy kérdező, olyan nincs, hogy téged minden érdekel ennyire. Felületesen enge is érdekel a fizika, biológia, közgazdaságtan, irodalom.
Írd le nekünk, mi érdekel téged a jogban? Tudod mi az a közgazdaságtan? Az,hogy szereted a kutyákat, nem elég az állaorvosira.. ELhivatottnak kell lenni.
Az oké, hogy nagyon HANGZATOS számodra mind a három, csak teljesen más terület eg állatorvosi mint egy jogászi szakma.
Szerintem a válaszok teljes mértékben eltértek a kerdestől.
Nyilván a kérdező tisztában van vele, hogy ti nem tudjatok innen felmérni a képességeit. Én úgy gondolom, hogy egy válasz részben kapcsolódik a kérdéshez, mégpedig az, ahol az elhelyezkedesrol irt a válaszoló. Véleményem szerint a kérdező nem ugy tette fel a kerdest, hogy mondjatok meg miben vagyok jo es hova menjek, o minden bizonnyal tisztában van a tudásával. Az o kérdése az volt, hogy melyik szakmának milyen a jövője karrier szempontból. Milyen a pozíciója az allaskeresesben, esetleg melyiket milyen nehez kitanulni. A lehetőségek érdeklik, nem az, h te megmondod innen, hogy o melyikben lesz a legjobb. Szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!