Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan döntsek? 11. osztályos...

Hogyan döntsek? 11. osztályos vagyok, filológia szakon, és az utóbbi pár napban nagyon belemerültem a továbbtanulás témába.

Figyelt kérdés

Leginkább itt néztem válaszok után, hogy milyen szakra érdemes és nem érdemes továbbmenni. Mivel anngolból vagyok jó, és szeretem is, elõször a tolmács-szakfordító ugrott be és volt szimpatikus. Aztán ahogy itt nézegettem különbözõ kétségbeesett kérdéseket és sok negativ választ (nem lehet vele elhelyezkedni, kapcsolataid kell legyenek stb. ) egyre távolodtam az ötlettõl. Pár kérdésel ezek után bejött az anglisztika szak. Arra szintén felkaptam a fejem, de ismét elkeseredtem, amikor legtöbben azt irták, hogy konkrétan nincs értelme elvégezni, meghogy bölcsész diplomával mindjárt a mekibe se vesznek fel. Ezeket nagyjából ki is zártam. Maradt a korrektor, lektor vagy könyvszerkesztõ, ami után érdeklõdöm.

Megkérem azokat, akiknek tapasztalatuk van osszák meg; akik tudják a korrektor, lektor, könyvszerkesztõ szakmákba érdemese belekezdeni, irjanak véleményt; vagy akik ajánlanák, hogy mit végezhetnék angol nyelvvel + 1 választottal (spanyol, olasz, francia) irjanak nekem választ.

Visszaolvasva mintha nem pontosra sikerült volna a megfogalmazásom, de remélem a lényeg kivehetõ.

Ja és úgy néz ki humán beálitottságú vagyok.:)

2017. jan. 4. 22:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!