Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Krakkói Jagelló Egyetem?...

Krakkói Jagelló Egyetem? Magyar filológiai tanszék? Ez mit takar?

Figyelt kérdés

Jelentkezhetek oda egyetemre? Magyarul folyik ott az oktatás? Ki mit tud róla? Van támogatott része?

[link]

2013. okt. 22. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelül is kell tudni hozzá az már más kérdés hogy egy magyar minek akarna pont ide beiratkozni... Amúgy meg ha lengyelországi ösztöndíjat akarsz pályázni, érdemes valami komolyabb tanulmányok után nézni, tesiszakot, közgázt, bölcsész és jogászképzést nyugodtan elfelejtheted, hacsak nincs garantált munkahelyed az egyetem utánra már most. Nem akarok rosszmájú lenni, de látom hogy ezeknek a diplomáknak mennyire nincs megbecsülése manapság, annyira túlképzés van belőlük itt Lengyelben.
2013. okt. 23. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!