Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet egyszerre 3 egyetemen...

Lehet egyszerre 3 egyetemen tanulni?

Figyelt kérdés
Most egy nappalis képzésen vagyok, ahol keddtől péntekig vannak óráim, mellette csinálok egy levelezőt, ami hétfőnként van 2 hetente. Ha van rá elég energiám és időm, elkezdhetek mellette egy harmadikat levelezőn, ahol szombatonként van tanítás? Van erre valami szabályozás, hogy hány egyetemen tanulhatok egyszerre?
2016. dec. 28. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hogy melyik egyetemen vagy?
2017. jan. 2. 15:35
 12/19 A kérdező kommentje:

BME (gazdálkodási és menedzsment) -> ez a nappalis

KRE (pszichó, levelező)

Az emberi erőforrások SZIE vagy BCE lenne, ezen még gondolkozom. Bár mindegyikné Bp a képzési hely, nálam meg ez a lényeg.

2017. jan. 2. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

S komolyan van aki elhiszi neki xD

3-4 óra alatt 500 oldalt lehetetlen megérteni és megjegyezni. Tényleg lehetetlen, és ez ennyire egyszerű.

A két szak meg amit végez, ha végez... elég egyszerű.

Gazd. men. a legrosszabb gazdasági szak ha választani kell. Elég könnyen teljesíthető, semmi speciális dolog.

A levelező képzések meg köztudottak, hogy milyenek.

2017. jan. 3. 13:59
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Speciel én is KRE pszichón vagyok levelezőn. Annyira azért nem könnyű, mint amennyire te lenézed. De nyugtasd magad azzal, hogy ő hazudik, ha neked ez jó érzés.
2017. jan. 4. 00:56
 15/19 A kérdező kommentje:

"S komolyan van aki elhiszi neki xD

3-4 óra alatt 500 oldalt lehetetlen megérteni és megjegyezni. Tényleg lehetetlen, és ez ennyire egyszerű."

Sajnálom ha neked nem megy, ettől még nem kéne engem hazugnak nevezni. Szerintem nem az egyetlen vagyok, akinek ez megy.

2017. jan. 4. 12:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem már csak azért is sántít a dolog mert ha tényleg olyan zseniális agyad lenne akkor hogyhogy nem vettek fel Corvinusra? :)
2017. jan. 4. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:
A gazdmen-re gondolsz? Aért nem ott tanulok, mert nem a corvinusra jelentkeztem.
2017. jan. 4. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Érettségin hány pontod lett?
2017. jan. 4. 22:36
 19/19 A kérdező kommentje:
464. Egyébként a Corvinusra is bejutottam volna, csak a barátom a BME-n tanult és így azt jelöltem első helyen.
2017. jan. 5. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!