Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes egyszerre két szakot...

Érdemes egyszerre két szakot felvenni az egyetemen?

Figyelt kérdés
Az órarend miatt kérdezem. Nagyon nehéz összeegyeztetni a két szakot, főleg ha külön kar alá tartoznak? Egy egészségügyi szakra (csecsemő és kisgyermeknevelőre, ovónőre) illetve egy bölcsész szakra gondoltam.
2016. aug. 18. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az órarend a kisebb probléma, mert a tanárokkal lehet egyezkedni. A nagyobb probléma az, hogy félévenként 60 kreditet, akár 20 tantárgyat fogsz-e tudni teljesíteni. Nem lehetetlen persze, csak érdemes utánanézni, hogy milyen követelmények lesznek.
2016. aug. 18. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A tanár szakosok is ezt csinálják, csak ott egy szak allatt fut kettő. Van olyan tanáris ismerősöm, akinek félévente 22-23 tárgya van. Szóval szerintem teljesíthető.
2017. jan. 5. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy kérdést írok a kérdésedhez, de erre én is kíváncsi vagyok: ha valaki egyszerre két szakon, esetleg egyetemen tanul, akkor az nem kerül kétszer annyi pénzbe? Vagy nem kettesével fogynak az állami félévek?
2017. febr. 4. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
De, kettesével fogynak. Ez ellen csak annyit tehetsz, hogy az egyiket államin csinálod, a másikat fizetősön.
2017. febr. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!