Levelező oktatás munka mellett. Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Hát, mese nincs, olyant kell keresni, ahol ezt tolerálják, mondjuk hosszú távra számítanak rád - mert leendő diplomádat birtokló munkaerő is kell.
Nem mondom, hogy szép dolog, amit csinálnak veled, de gondolj bele, te vajon felvennéd-e azt, akiről tudod, hogy fél embernek számít csak majd, sőt, abban is szinte biztos vagy, hogy a diploma megszerzésekor elmegy...
Jó munkahelyet kell találni.
Én esti tagozaton vagyok, nálunk pénteken du 16-18. szombaton 9-18 óráig van tanítás, vizsgákat nálunk lazán beteszik szerda 12 órára pl.
Én szerencsére olyan munkahelyen vagyok, ami mellékállás (napi 4 óra) és én mondom meg, hogy hánykor megyek dolgozni. Legtöbben a szakmájukban dolgoznak, ez általában napi 6-8 óra, ők szabadságot vesznek ki vizsganapokra (vagy lehet trükközni a betegszabival), illetve ők műszakot cserélnek a váltoósaikkal és pl hétfőn reggeltől estig vannak, míg pénteken be tudnak érni 4-ig az egyetemre. Mesteren vagyok, alapon nappalin voltam egyébként.
Sok álláshirdetésen láttam leírni, hogy 4 órás munka miatt kismamákat és diákokat előnyben részesítik. Egyébként nekem annyi a fizetésem kb. mint a 8 órás szakmában dolgozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!