Első éves pszichológia szakosok, milyen nehéz az egyetem?
Figyelt kérdés
Első év első félévében milyen tárgyaitok vannak? Mennyire sokat tanultok? És melyik egyetemen?2016. dec. 27. 14:26
1/4 anonim válasza:
Az elsőéveseknek ez a legelső vizsaidőszak, jó esetben 2-3 vizsgán vannak túl, de van, aki még egyen sincs. Így elég nehéz válaszolniuk arra, milyen nehéz az egyetem... A mintatantervek nyilvánosak, ha rákeresel egyetemenként, mindegyiket meg fogod találni, ott világosan látod, milyen tárgyak fordulnak elő az első félévben, és a kreditértékükből, a heti óraszámból be tudod lőni, mennyi energiát kell befektetni az elvégzésükhöz.
2/4 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy egy kredithez mennyit kell tanulni, most érettségizem csak.
2016. dec. 27. 16:28
3/4 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy egymáshoz tudod viszonyítani. Ami két kreditet ér, valószínűleg kevesebb munkát igényel, mint amelyikért 4-et kapsz.
4/4 anonim válasza:
Szia, én másodéves vagyok az ELTE-n, az első félév nem volt vészes. Legtöbben inkább csak vizsgaidőszakban tanulnak, akkor viszont elég rendesen oda kell tenni magát az embernek, de még így se annyira durva. Négyes- ötös is teljesíthető mindenből. Később kicsit már nehezebb lesz azért, de az első félév nem annyira problémás, talán az anatómia, és a kultúra és társadalom ami kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!