Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megbuktatott érettségi előtt,...

Megbuktatott érettségi előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Magyarból nem mehetek! Felsőfokú szakképzésre jelentkeztem. Gondolom akkor az ugrott. Mit tegyek? letegyem ősszel és menjek el keresztféléves képzésre?áhhh ez most olyan kilátástalan!
2010. máj. 3. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Én is szakképzős vagyok. Nálunk 3-an voltak akik buktak, de jöhettek, csak van valami szabály, hogy az első évben le kell tenned az érettségit, tehát vagy az októberinek vagy a májusinak (a következőnek) sikerülnie kell különben eltanácsolnak.

Tehát elkezdheted, emiatt ne aggódj! (Hacsak nem valami magyar szakra mentél volna)

2010. máj. 3. 12:10
 2/7 A kérdező kommentje:
nem technikumra jelentkeztem hanem felsőfokú szakképzésre, szóval nem akarok itt maradni a suliban még pár évet.
2010. máj. 3. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
magyarból megbukni ahhoz tehetség kell.
2010. máj. 3. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:
ahhoz kell tehetség hogy 30 emberből 14-et szakközépben(ez a tanár szégyene is)
2010. máj. 3. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Első vagyok. Én is felsőfokú szakképzős vagyok, arra gondoltam.

Senki nem maradt a suliban. Tanultak tovább és októberben újra érettségiztek. Probléma letudva.

Bocsánat ha nem voltam érthető.

2010. máj. 3. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
uuhh köszi azt hittem ilyen nem lehetséges! én a BGF-en Meg a Kodolányin jelöltem ilyen kétéveset! akkor még van esélyem? az se gond ha fizetősre vesznek!
2010. máj. 3. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
de akkor ilyenkor mi a teendő?
2010. máj. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!