Szerintetek megérné így a továbbtanulás?
Hát, ha nem sikerül elsőre, és nem tudnád fizetni, miért nem hagysz ki egy évet? A nyelvvizsga pontod egyébként, ha két emeltet csinálsz, tök mindegy, a diplomához majd jó lesz, meg azért szerintem mégis elegánsabb, mint 60+% érettségit lobogtatni. Szerintem emeltezz angolból és töriből, de ha pl kitűnő tanuló vagy, a tanulmányi pontokból van század, ha összehozol egy kilencvenes érettségi átlagot (nekem 88 lett, pedig baromira nem vagyok okos, szóval ez egy nagyjából reális elvárás :D), csak tíz pontot veszítettél az első kétszázon, és elég a 85-ös átlag, ez még necces, de nem annyira lehetetlen.
És hangsúlyozom, 460 pontért nem ciki újraérettségizni se.
Az angol emelt meg ha vagy egy szinten angolból, szinte zéró energiabefektetés.
Sajnos az angolom nem olyan jó, beszélni még tudok is mert elég cserfes vagyok, viszont a nyelvtanom az kb. megakadt a simple perfect szintjén, így tuti, hogy nem lenne jó az érettségim.
Gondolkoztam azon, hogy kihagyok egy évet, de valamiért ódzkodok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!