Holnap az érettségire, mit visztek majd be? =) ( ( csoki, kabala stb. ) ) + amúgy mit érdemes?
Fúú én izgulok azért, hogy jó érvelős téma legyen :) Meg egy "normális" szövegért ami nem unalmas és száraz :S
Viszek szőlőcukrot, és egy kis szénsavmentes ásványvizet.
Amúgy jó hamar eltelt ez az év :/
Igen, érvelésnél jó lenne, ha valami általános témát adnának meg, amihez igazából nem kell nagy háttértudással rendelkezni.
De ha ilyen "antik görög kultúra hatásai a társadalomra" típusú érvelés lesz, akkor marad a novellaelemzés, csak ott meg több idő megy el az olvasással.
de aranyosak vagytok ! : )
látom, egyre bővebb az érvelés iránti érdeklődés :D én is azt szeretnék írni, de eléggé elszomorodtam, mikor a próbaérettségin 60 pontból elértem 27-et szimplám : (
bár én nem most érettségizek hanem múlt évbe túl voltam rajta, de szőlőcukor, csoki meg víz volt nálam. mondhatnám, hogy ne parázzatok, de biztosan fogtok.
Nem lesz semmi baj amúgy, érvelés általában általános téma, éppen azért, hogy "mentőöv" legyen.
Sok sikert Mindenkinek és csak ügyesen
2 csoki, egy kis víz meg 2 toll! :) Jah, és a legfontosabb, személyi! Bár szerintem nem kérik, de elvileg kötelező. Sok sikert!!
Én is nagyon remélem,hogy jó érvelés lesz, az az amit szerintem tényleg jóra tudnék megírni. Plusz legyen könnyű a szövegértés is... :S :)
Valami innivalót, meg veszek csokit reggel (másfél órám van a kezdésig, így jár az, aki bejárós..).
Én még nem vagyok ideges, majd holnap, ha lerakják elém a papírt. :D A töritől félek, az esszéírástól. Meg a magyar szövegértéstől, mert az nagyon lehúzhatja az egészet... ahhoz mázli kell, hogy eltaláljam, mit akarnak oda, basszus.
A matektól nem félek, bár hülye vagyok belőle, de kettes csak meg lesz :D Továbbtanulsához nem kell hálistennek. Angol meg még túl messze van. De attól sem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!