Emelt biológiával és kémiával milyen szakokat jelölhetek meg egyetemen?
Már bocs, de a kérdés az volt, hogy milyen szakokat jelölhet meg. Én ötleteket adtam neki, felsoroltam azokat a szakokat, amik eszembe jutottak. Lehet, hogy ez fog beindítani valamit. Ha valami érdekelni kezdi, majd utána fog járni, és ő maga elkezdheti mérlegelni, hogy mit miért és miért nem.
Egyébként én azt mondanám, hogy ha nem szeretnél mindenképpen orvos lenni, nem ajánlom az orvosit, mert nehéz és nagy hivatástudat kell hozzá, lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de valaki szeretne gyógyszerész lenni csak mert érdekli, a vegyészmérnök és a biomérnök egyébként tényleg a legjobb/legmegtérülőbb alternatívák, a no kommentet meg köszi, annak fényében, hogy én egy csomó szakot írtam, te meg egyet sem. Egyébként akármilyen diplomával lehet jól vagy rosszul helyezkedni, életbeteljesíteni vagy szimplán megélni valahogyan. Az a fontos, hogy meghatározd, hogy neked mik a legfontosabbak (esetleg egy konkrét jövőkép, amiben látnád magadat, inkább gyárban vagy laborban dolgoznál, inkább emberekkel vagy saját magadban, inkább bioszos vagy kémiás dolgot szeretnél, mennyire fontos, hogy jól keress, milyen konkrét témakörök érdekelnek, a tárgyi kompetenciáidon belül mik a gyengeségeid és az erősségeid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!