Tételeket hogy könnyű meg irni, és meg tanulni?
Figyelt kérdés
tétel irás nem az erösegem és valami tanácsot szeretnék kérni hogy, hogy kezdjem2016. dec. 12. 18:48
1/3 anonim válasza:
Nos , attól függ milyen tételről van szó . Én amikor német nyelvből vizsgáztam akkor a nagy részében a Német tanárom és a testvéreim segítettek . Ha van nagyobbik testvéred akkor az előnyös. Megtanulni nyilván nem egy nap alatt lehet egy tételt ez a hosszúságától is függ. De pl.: úgy szoktam csinálni személy szerint ,hogy elolvasom 4x, értelmezem, elolvasom 3x ,elmondom saját szávaimmal, elolvasom meg 2x és megpróbálom elmondani fejből . Vagy kijelölők egyrészt amit egy nap megtanulok . Vagyis felosztom. De a te tanulásimódszereiddel is személyre szabhatod!.
2/3 A kérdező kommentje:
8tetel van feb.6. Lesz vizsga
2016. dec. 19. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!