A Debreceni Egyetemen mezőgazdasági agrármérnök szakról jelentkeznék át biológia szakra, megéri?
Sziasztok!
Agrármérnöki szakon vagyok (3. félév) és teljesen elbizonytalanodtam benne. Mivel a családnak nincs földje így nulla tökével indulnék ebben a szakmában, és nem látom túl nagy esélyét hogy alkalmazott legyek, normális megélhetéssel. Biológiára azért jelentkeznék át mert nagyon szeretem a laboros gyakorlatokat, órákat és eddig mindegyik ment is elég szépen, és szeretnék is laborban dolgozni. A segítségeteket kérném hogy pro/kontra mi a véleményetek?
A válaszokat előre is köszönöm :)
20/F
Akkor valószínűleg nem éri meg, mert költségtérítésesre vesznek át.
Újra kellene inkább felvételizni, ha váltani akarsz.
Illetve ha félévkor átjelentkezel és átvesznek költségtérítésesre, akkor ha újra felvételizel és meg vannak a pontjaid és felvesznek, akkor állanis leszel szeptembertől.
Ha jobban szereted, akkor biztos megéri neked. Azt csinálod, amit szeretsz. Vagy, hogy gondolod a "megéri"-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!